Company Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Company Vehicle ,Telecom Department, 30 Days Working. Company

More info about this Company Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SMART MIND ENERGY LLP will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SMART MIND ENERGY LLP expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SMART MIND ENERGY LLP expects the candidate to have the following skills: Company.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Miyapur,Chandanagar.

8. What are the timings of this job?
Ans. SMART MIND ENERGY LLP expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: SMART MIND ENERGY LLP Telangana

Related jobs

  • Device Drivers

    Device Drivers Exp: 3yrs to 5yrs Location: Hyderabad Job Function: • Storage team is looking for smart, innovative, and motivated individuals to join the team to work on device drivers and tools for leading edge storage technologies used in Qualcomm ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver Developer

    Mandatory Skills IEEE 802.11n/ac/ad/ax (Wi-Fi Protocol) Development Linux Device Driver Development Good To Have Layer-2 Networking/Switching Protocol Development OpenWRT Location:Hyderabad,Chennai,Bangalore

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Van Drivers

    Vehicle Name: Bolero vehicle Shift Timings: +AM-8PM Reporting Area: Kukatpally D Mart back side Kaithalapur road Salary: 15K-18K/Month Duties: 1) Candidate must have driving license. 2) Candidate must be available for 6 days in a week and Sunday will...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 32K

    Hyderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now