Company Driver

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Telangana, Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Ensure Employees Travelling Safely, Maintain Cleanliness Of Vehicle, Responsible Of Luggage Transport. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Company

More info about this Company Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Maanya Motorcycles Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Maanya Motorcycles Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Maanya Motorcycles Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Company.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Maanya Motorcycles Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: HimayThnagar.

8. What are the timings of this job?
Ans. Maanya Motorcycles Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Maanya Motorcycles Pvt Ltd Telangana

Related jobs

  • Delivery Specialist

    Candidate will be responsible for delivery of Courier Packages of different E Commerce Companies. Delivery Associates Services • Delivery of the allocated packages. • Planning daily travel routes based on delivery location. • Loading and unloading of...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • IT Delivery

    Responsibilities : A day in the life of an Infoscion As part of the Infosys Delivery team, you will work on implementing designs, developing high quality programs and systems, partnering with our clients to ensure high quality deliverables. You will ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 27K

    Secunderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now

  • VAN DELIVERY BOY

    Kapston Company Hiring • DIRECT WALK- IN -INTERVIEW* • ( 11-3-23 ON SATURDAY)* INTERVIEW TIMINGS : 10 AM • COMPANY: FLIPKART, MYNTRA, EKART LOGISTICS* • JOB ROLE : VAN DELIVERY BOY/ MATERIAL* *HANDLER'S/ HELPERS* ONLY FOR BOY'S • QUALIFICATION : 10 T...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now