Company Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Ensure Employees Travelling Safely, Maintain Cleanliness Of Vehicle, Responsible Of Luggage Transport. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Company

More info about this Company Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pragati Udyog will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pragati Udyog expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pragati Udyog expects the candidate to have the following skills: Company.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Pragati Udyog expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Alipur near Woodland Hospital kolkata 50+110.

8. What are the timings of this job?
Ans. Pragati Udyog expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Pragati Udyog West Bengal

Related jobs

  • Ola | Uber Driver

    Drive Ola/Uber Car. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Ola, Uber More info about this Ola / Uber Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Fatafati Fóods will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sous Chef | Homestyle Cuisine

    There are atleast 10 Crore urban, single, middle-income youngsters between the age group of 18 to 34 who are living away from home, either working or studying, and struggling with their daily diet. Currently available options are not able to fulfill ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drivers main responsibility is to safely transport either cargo or passengers from one location to another. They must follow traffic laws and correctly route themselves, ensuring that there is enough gas in the tank at all times for their destination...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 17K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now