Company Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Corporate Office Duty. Company

More info about this Company Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Drivershaab will provide a salary in the range of 17000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Drivershaab expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Drivershaab expects the candidate to have the following skills: Company.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Parel MCGM Pay & Park.

8. What are the timings of this job?
Ans. Drivershaab expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Drivershaab

Related jobs

  • Car Driver

    Job:- Cab Driverduty Timing:- 7Am-7Pmjob Location:- Viman Nagar Licenses:-(Mandatory) Dresscode:- Clean Shave, White Shirt, Black Pants, Shoessalary:- 17000+ Medical Insurance Of 3L Note -Thoda English Candidates Just Know How To Read English Address...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 25K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car Driver

    #????????? #??? !! #mumbai #4wheelers???????? ?????? ????? ???? ??? ????????????? - ???????? ?? ???????? ???? ????? ??? ????????? - 23 ?? 50 ??? ?????????? ??? - ????? ?? ????? ???? ?? ???, ???????? ???? ???????...Require Location : #mulund #Bhandup ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Driver

    zomatofood delivery boy Job: Delivery boy required for Zomato If you are looking for part time or full time job, then this is the best option for you, you can choose your time and earn. The company gets insurance up to 10 lakhs done without any extra...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now