Compliance Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Pimpri-Chinchwad, , Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

1)Maintaining All Esic / Pf/Pt/Gst/Monthly Payment & Return Filling2)Specific Business Licensing ( Shop Act & Msme/Pf/Esic/Pt/Mlwf/Labour Licensing/Bocw/Rera/Fssi/Gst/Iec/ Registration ). 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Compliance Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Biz Iuris Consulting India Limited will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Biz Iuris Consulting India Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Biz Iuris Consulting India Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Biz Iuris Consulting India Limited expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Landge Landmark, Office No. 403,4th Floor, Old Mumbai - Pune Hwy, Kasarwadi, Pimpri-Chinchwad, Maharashtra 411034.

8. What are the timings of this job?
Ans. Biz Iuris Consulting India Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Biz Iuris Consulting India Limited

Related jobs

  • Required Sales Executive

    At least 2 years Experience in Sales / Marketing Experience in Logistics / Cargo will be preferable. Multilogistics Private Limited Shop no. 220, 2nd Floor, HBC Shukrawar Peth, Pune 411002. 832+47+624 Job Types: Full-time, Permanent Job Types: Full-t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketing Executive

    If life gives you lemons, and you make a digital marketing strategy to hype it up, Lemon Yellow is the place for you. If you believe in the power of the internet to put the brand’s best foot forward, we need your expertise at Lemon Yellow. We are loo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Job Description Sales Responsibilities • Sales • Addition of dealers and managing dealers • Arrange business meetings with prospective clients • Achieving Sales targets • Business to business sales • Managing existing clients and adding new industria...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now