Computer Embroidery Machine Helper

  • Category: Web / Graphic Design Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Embroidery Machine Operators Work With Industrial Machines To Complete Embroidery Projects. They Sew Logos, Initials, And Other Designs Onto A Range Of Fabrics And May Also Perform Maintenance Duties And Provide Creative Input.

More info about this Computer Embroidery Machine Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Naaz Embroidery Works will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Naaz Embroidery Works expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Naaz Embroidery Works does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Agra Road Japur-302007.

8. What are the timings of this job?
Ans. Naaz Embroidery Works expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Naaz Embroidery Works

Related jobs

  • Steward

    Serving Food To Guest, Taking Order. Food Available. More info about this Steward Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. D Three will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Game Designer

    Game Designer GAME DESIGNER JOB DESCRIPTION You will lead the game design team and work closely with artists, sound designers, programmers, and producers. You will guide the game design team from the conception of the game to its successful release o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Development Manager

    Job description Hiring for Agency Manager for a leading Insurance Company for the entire Maharashtra, Gujarat & Kolkata region Location with a minimum of 1-year experience in any sales Candidates should have good communication skills. Candidates ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now