Computer Hardware Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Adai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). Skills Needed : Computer Repair

More info about this Computer Hardware Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shree Sadguru Krupa Enterprises will provide a salary in the range of 6000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shree Sadguru Krupa Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shree Sadguru Krupa Enterprises expects the candidate to have the following skills: Computer repair.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 001, Raj tara Sankul, Sant Savata Mali Road, opp. Sant Savata Mali Hall, Sector 21, New Panvel East, Panvel, Navi Mumbai, Maharashtra 410206.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shree Sadguru Krupa Enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Shree Sadguru Krupa Enterprises

Related jobs

  • Laboratory Technician

    Lab Technician Hospital No. of Openings: 02 (Salary = RS. 10,000 - RS. 15,000 per month) salary as per experience and skills. Qualification: DMLT/ PGDMLT Experience a minimum of 3 to 4 years/ Only nearby Kharghar candidates will be preferred you can ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Lab Technician

    Collect Blood Samples , Testing More about this Lab Technician job Sheetal Dies and Tools Private Limited is aggressively hiring for the job profile of Lab Technician for 10 open positions at Pune in Chinchwad Station locality. Kindly go through the ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 23K

    PimpriChinchwad, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mechanic Technician I

    We are looking for the right people — people who want to innovate, achieve, grow and lead. We attract and retain the best talent by investing in our employees and empowering them to develop themselves and their careers. Experience the challenges, rew...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now