Computer Hardware Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Patna, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Installing And Repairing Computer Systems, Updating Software And Maintaining Servers. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Computer Hardware Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pr Technology And Networking will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pr Technology And Networking expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pr Technology And Networking does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Pr Technology And Networking expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: GANGA COMPLEX, 203 B, Kankarbagh Main Rd, opposite Bikaner sweets, Ghrounda, Patna, Bihar 800020.

8. What are the timings of this job?
Ans. Pr Technology And Networking expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Pr Technology And Networking

Related jobs

  • GNM ANM LAB Technician and Pharmicsct

    Dear, We are opening Multiple clinics around Bihar, and we are have opening for LAB Assistant DMLT, BMLT, Pharmacist (D.pharm, B.pharm), Nurse (ANM, gnm. Bsc). We provide Free Accommodation + Salary. if interested please apply it.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 25K

    Patna, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • |J|52+| | Electrical Technician Job in Dubai Bihar Sharif

    Full–time We are Electrician Plumber Mason Carpenter Welder job in Dubai - Basic Salary 1200 to 2000 AED. ( 25k to 45k ) - Other Allowance 300 AED. - Accommodation Provided by Company. - Transportation Provided by Company. - Medical Insurance Provide...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    Bihar Sharif, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Lab Technician

    we need lab technician for our plant EDUCATIONAL QUALIFICATION required is B.S.C Chemistry, M.S.C Chemistry, B.S.C Microbiology, M.S.C Microbiology Job Type: Full-time Salary: ₹8,086.00 - ₹25,000.00 per month Benefits: • Cell phone reimbursement • He...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 26K

    Muzaffarpur, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now