Computer Hardware Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Asthapur, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). Skills Needed : Computer Repair
More info about this Computer Hardware Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shree Laptop Care will provide a salary in the range of 5000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shree Laptop Care expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shree Laptop Care expects the candidate to have the following skills: Computer repair.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: kesnand phata, near epic society, Wagholi, Pune, Maharashtra 412207.
8. What are the timings of this job?
Ans. Shree Laptop Care expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
CCTV Technician
Note - Bike is Mandatory for this position. Location- Baner, Pune Prefer- Immediate Joiner Responsibilities- · Conduct site surveys to assess the requirements and design appropriate CCTV, access control, and biometric system solutions. · Prepare comp...
-
Technician | Electronics
We at RTUL help increase productivity by providing innovative ultrasonic solutions to a wide range of industries with proven advance technology. A number of Fortune 500 companies have benefitted from our experience and expertise spanning 40 years. RT...
-
Home Appliances Technician
Apply Home Appliances Technician K K T Electrical Services Nashik, Maharashtra Apply 23 hours ago ₹10T–₹15T a month Full–time Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experienc...