Computer Operator

  • Category: Data Entry Jobs
  • Location: Mogappair East, Chennai, Chennai, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 28K
  • Published on: 2025/09/16

Salary Range :
Rs. 14000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Female Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Mogappair East

Working Hours :
10:30 am - 7:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Responsible For Handling Computer Systems, Checking And Maintaining Computers, Monitoring Issues And Solving Them. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | > 30 WPM Typing Speed, Advanced Excel, MS Word, MS Power Point, Internet Surfing, Basic Excel | Skills Needed : Email, Computer

More info about Computer Operator Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Krishna Travels will provide a salary in the range of 14000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Krishna Travels expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Krishna Travels expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms power point, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Krishna Travels expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No. 287, Block 3, Nakkeranan Salai, Mogappair East , Chennai - 600037.

8. What are the timings of this job?
Ans. Krishna Travels expects the candidate to work for the following hours: 10:30 am - 7:30pm | Monday to Saturday.


Company Name: Krishna Travels

Related jobs

  • Immediate vacancy - Part-time Data Entry Job (Remote)

    Dear candidate, Are you looking for a flexible Data Entry Job We have an urgent requirement of Data Entry Operator (Work From Home) who is dedicated and serious about his work. Opportunities for career advancement and professional development Data En...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/27


    Apply Now

  • URGENT RECRUITMENT IN DATA ENTRY JOB ALL OVER INDIA | HOME-BASED

    Dear Candidate, We are looking for a dedicated Data Entry Operator (Work From Home) who is serious about their work. Position: Fresher / Computer Operator / Data Entry Operator Requirements: • No Age Bar • No Work Pressure • No Targets You can work f...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 18K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/27


    Apply Now

  • Hiring For Online Data Entry Jobs/ Work At Home Jobs/ Part-Time Jobs/ Data Entry/ Typing Jobs/[...]

    Job Description Dear Job Seeker, We are hiring for various positions related to Data Entry and Computer Operations. This includes: • Online Data Entry Jobs • Work From Home Jobs • Data Entry Jobs • Part Time Jobs • Full Time Jobs • Computer Operator ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/27


    Apply Now