Computer Operator

  • Category: Data Entry Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Handling Computer Systems, Checking And Maintaining Computers, Monitoring Issues And Solving Them. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer | > 30 WPM Typing Speed, Basic Excel, Internet Surfing, MS Power Point, MS Word

More info about this Computer Operator Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. AARYA ENTERPRISES will provide a salary in the range of 6000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. AARYA ENTERPRISES expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. AARYA ENTERPRISES expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Basic excel, Computer, Internet surfing, Ms power point, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. AARYA ENTERPRISES expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SANTOSH BHAVAN VALAI PADA ROAD NALASOPARA EAST.

8. What are the timings of this job?
Ans. AARYA ENTERPRISES expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: AARYA ENTERPRISES

Related jobs

  • Urgent need for Data entry clerk Part time work

    Hi Greetings for the day V Tech Data Outsourcing Home Based Offline Online Manual Jobs Are You Looking For The Best Legitimate Genuine Online Offline Part Time Full Time Work From Home Jobs In India If Yes You Are Welcome We Are Leading In This Field...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Data Entry

    Benefits- Work when you want. Earn serious cash working Data Entry. Learn new skills that you can take anywhere. You'll be working remotely from your home or home office from any location you choose. Requirements- Typing 25+ words per minute You enjo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Computer operator work for freshers| Part time work

    Dear Job seekers, We are providing Work from Home Jobs, Data Entry Jobs, Part time Jobs, Full Time Jobs. Skills: Basic Computer Knowledge and Basic Typing skills. Working hours: Flexible Timings, as per your convenience. All you require is a basic kn...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 21K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now