Computer Operator

  • Category: Data Entry Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Computer Mein Data Entry Karna Hain. Saturday N Sunday Compulsory Working, Only Male Candidates Needs To Apply.Working With Erp Documentation And Filing Work. Basic Excel, Advanced Excel, Internet Surfing | Skills Needed : Computer

More info about this Computer Operator Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kanak Two Wheelers will provide a salary in the range of +000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kanak Two Wheelers expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kanak Two Wheelers expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel, Computer, Internet surfing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Uran Naka, Old Panvel.

8. What are the timings of this job?
Ans. Kanak Two Wheelers expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Kanak Two Wheelers

Related jobs

  • Home based backend office operartor work

    Dear candidate We are offering a parttime Permanent Job urgently required candidates for data entry operators Its an global opportunity It is Part time work full time work anyone can apply Work from smartphone or laptop or by any gadgets can be done ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 18K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Urgent Hiring For Back Office Executive| Computer|

    Insert customer and account data by inputting text based and numerical information from source documents within time limits • Compile, verify accuracy and sort information according to priorities to prepare source data for computer entry • Review dat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 32K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Back Office Executive

    Responsible For Handling And Analysing Data, Preparing Records, Maintaining Files, Tally, Payroll. More info about this Back Office Staff Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. MU finzone will provide a salary in the range of 13000 ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now