Computer Operator

  • Category: Operator & Technician Jobs
  • Location: Vishwakarma Industrial Area, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Vishwakarma Industrial Area

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Responsible For Handling Computer Systems, Checking And Maintaining Computers, Monitoring Issues And Solving Them. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer

More info about Computer Operator Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Softtech management services will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Softtech management services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Softtech management services expects the candidate to have the following skills: Computer.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Softtech management services expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: jaipur rajasthan.

8. What are the timings of this job?
Ans. Softtech management services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Softtech management services

Related jobs

  • Team Leader Operation

    We are Hiring (CarDekho Group) Girnar Care Position - Team Leader Operation(Outbound/Inbound) No Of Vacancies - 10 Work Location - Jaipur (Rajasthan) Primary Skill Industry Preference Automobile Job Description - Manage 15 heads team size. - Manage t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Marketing expert

    Marketing expert .event management.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 28K

    Jodhpur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business Development Associate

    The ideal candidate is a creative problem solver at heart who thrives in a team environment. You will help manage and oversee relationships with new and existing partners through high-touch networking, lead generation, and market research. Responsibi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now