Computer Operator

  • Category: Operator & Technician Jobs
  • Location: Anisabad, Patna, Patna, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Anisabad

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Responsible For Handling Computer Systems, Checking And Maintaining Computers, Monitoring Issues And Solving Them. Basic Excel, Advanced Excel, MS Word, Internet Surfing, > 30 WPM Typing Speed | Skills Needed : Email, Tally, Computer

More info about Computer Operator Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vision 360 Solutions will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vision 360 Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vision 360 Solutions expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms word, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Anishabad patna bihar.

8. What are the timings of this job?
Ans. Vision 360 Solutions expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Vision 360 Solutions

Related jobs

  • Assembly line Worker

    We are looking for assembly line staff to assemble cctv in Chennai -no experience required, -food , room will be provided

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Muzaffarpur, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Assembly Line | Chennai

    We are looking for assembly line staff to assemble cctv in Chennai -no experience required, -food , room will be provided

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Darbhanga, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mujhe job chahiye

    5 sal experience hai

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now