Computer Sales Persons
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Secunderabad, Telangana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 20K
- Published on: 2025/09/21
Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Internet Surfing
More info about this Computer Sales Persons Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Exclusive Pc World will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Exclusive Pc World expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Exclusive Pc World expects the candidate to have the following skills: Internet surfing.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Exclusive Pc World expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Exclusive pc world
Shop no.146 c block ctc parklane
Secunderabad.
8. What are the timings of this job?
Ans. Exclusive Pc World expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Bench Sales Recruiter
• 4-6 Years of proven experience in Bench sales in US IT Staffing and Consulting Industry. • Good experience in marketing the candidates from the availability list • Developing new contacts with tier1 vendors / Clients. • Searching Requirements from ...
-
Business Development Manager
We are looking for an ambitious and energetic Business Development Manager to help us expand our clientele. Responsibilities Develop a growth strategy focused both on financial gain and customer satisfaction Conduct research to identify new markets a...
-
Software Sales Consultant
Company Description Focus Softnet is a leading global provider of enterprise resource planning (ERP) solutions. The company has a strong presence in 17 countries with 27 offices worldwide, offering ERP, Customer Relationship Management (CRM), and Hum...