Computer Typist
- Category: Data Entry Jobs
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Printout And Scanning.
More info about this Computer Typist Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Nilesh will provide a salary in the range of 8000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Nilesh expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Nilesh does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kurla east.
8. What are the timings of this job?
Ans. Nilesh expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Computer Operator
Responsible For Handling Computer Systems, Checking And Maintaining Computers, Monitoring Issues And Solving Them. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer, Email | Basic Excel, MS Word, MS Power Point, Internet Surfing More info...
-
Daily Payment Part Time Jobs In Mumbai For College Students And Freshers|
Part Time Jobs in India without investment , Full Time jobs , Work From Home Jobs , Online Offline Home Based Jobs . For more details or instant reply- Just send 'Hi' through WhatsApp on this number- 86O1O+416O . After sending message, with in 2 minu...
-
Jobs in Data Entry| Back Office Mahindra company for fresher
Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...