Content Developer
- Category: Software Developer Jobs
- Location: Ajmer, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 27K
- Published on: 2025/09/21
₹8T–₹12T a monthFull–time
Responsible For Developing Content On The Topic Given, Evaluating Errors. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Advertising, Blog | Skills Needed : Social Media
More info about this Content Developer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Natraj Paints will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Natraj Paints expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Natraj Paints expects the candidate to have the following skills: Advertising, Blog, Social media.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Natraj Paints expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Boraj, Ajmer.
8. What are the timings of this job?
Ans. Natraj Paints expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Hiring HTML | XML Programmer in Ajmer | Freshers
₹22T–₹30T a monthFull–time We are hiring HTML / XML Programmer in Ajmer with some basic exposer wring content online which can add value to the brand, ideal candidate should be graduated from UGC approved campus and ready to boost their career into p...
-
Java Developer Ajmer
HI Kindly fill the following information Current Ctc- Expected ctc- Official Notice period(how much can you negotiate)- Current location- Preferred location- Ready to relocate-, Reason for change Experience- Offer in hand YES OR NO Reason for not acc...
-
Full stack Developer In Ajmer |Work From Home|
We are looking for a Software Developer to build and implement functional programs. - You will work with other Developers and Product Managers throughout the software development life cycle. In this role, you should be a team player with a keen eye f...