Content Developer

  • Category: Software Developer Jobs
  • Location: Ajmer, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Developing Content On The Topic Given, Evaluating Errors. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Advertising, Blog | Skills Needed : Social Media

More info about this Content Developer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Natraj Paints will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Natraj Paints expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Natraj Paints expects the candidate to have the following skills: Advertising, Blog, Social media.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Natraj Paints expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Boraj, Ajmer.

8. What are the timings of this job?
Ans. Natraj Paints expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Natraj Paints

Related jobs

  • Jobs in Ajmer for senior php developer Ajmer

    Jobs for senior php developer in Ajmer, posted by Teja Technology Private Limited

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • PHP Developer

    Experience: 1 - 2Year Position Required: 1 Job Profile: PHP Developer (Male) Location: Ajmer Department: IT-Software Job Type: Permanent Roles & Responsibilities: Build efficient, testable, and reusable PHP modules. Solve complex performance prob...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • |Net Developer

    Job code Web Developer (WEB/WT-02) Education B.E./B.Tech./M.E./M.Tech/MCA Job Description An ideal candidate should have sound knowledge of Software Development cycle and Visual Studio .Net Framework 2.5, 3.0 , 3.5 and 4.0 (Using C#) , win and web fo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now