Content Writer

  • Category: Content Writer Jobs
  • Location: Thane, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

As A Copy-Editor Or Proofreader You'Ll Ensure That Material Is Clear, Consistent, Complete And Credible, And That Text Is Well Written, Grammatically Correct And Accessible. You'Ll Take The Initial Material, Or The Copy, And Make It Ready For Publication. You'Ll Work On A Range Of Publications, Including: Books. Book, Magazine, Advertising | Skills Needed : Social Media

More info about this Content Writer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Target Publications Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 5000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Target Publications Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Target Publications Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Advertising, Book, Magazine, Social media.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Thane, Maharashtra.

8. What are the timings of this job?
Ans. Target Publications Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Target Publications Pvt. Ltd.

Related jobs

  • Sub Editors | Content Writers

    Sub Editor plays a crucial role in maintaining the quality and accuracy of our content. Working closely with our editorial /design team and industry, you will create, review and edit text / AV content to ensure they meet the highest journalistic stan...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Graphic Designer |amp| Content Writer

    Roles & Responsibilities include: Study design brief and determine requirementsStudy design brief and determine requirements Study design brief and determine requirements Advise clients on strategies to engage target audience Identify best ways t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Web Content Writer

    Detailed Job Description: We are seeking a talented and creative Content writer to join our SEO team full-time. As a Content writer, you will be responsible for creating compelling and effective content and copy for category pages, blogs, case studie...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now