Content Writer

  • Category: Content Writer Jobs
  • Location: Vaishali Nagar, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Vaishali Nagar

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
The Sports Content Writer Is Responsible For Producing High-Quality, Engaging, And Accurate Sports Content In English. This Role Involves Writing Articles And Developing Other Content Forms To Keep Audiences Informed And Entertained About Sports News, Events, And Trends. Skills Needed : Social Media | Blog

More info about Content Writer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Fantasy Khiladi Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Fantasy Khiladi Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Fantasy Khiladi Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Blog, Social media.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: C, 10, Mahant Swami Marg, nr. Pratap Stadium, Chitrakoot, Jaipur, Rajasthan 302021.

8. What are the timings of this job?
Ans. Fantasy Khiladi Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Fantasy Khiladi Pvt. Ltd.

Related jobs

  • Academic Content Writer

    Job description • Write unique and attractive content to promote product & services • Write, review & edit creative copies • Work on articles, blogs, website & SEO content • It is a Full Time Content Writer job for candidates with 0 - 6 m...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 31K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Content Editor

    Job description • Write, review & edit creative copies Must have good communication skill in English and Hindi language. • It is a Full Time Content Writer job for candidates with 0 - 1 years of experience. More about this Content Editor job Plea...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 31K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Automotive General Content Writer | Proofreader | ChatGPT Specialist

    Job description Job Title: General Content Writer / Proofreader - ChatGPT Specialist Location: Remote (Full-Time, No Freelancers) Job Description: We are seeking a full-time General Content Writer / Proofreader to join our dynamic team. The ideal can...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 28K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now