Content Writer |amp| Editor
- Category: Content Writer Jobs
- Location: Indore, Madhya Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 21K
- Published on: 2025/09/21
Researching And Writing High-Quality Content Like Product Descriptions, User Manuals, Website Content, Etc.Optimising Content For Search Engines Using Keywords, Meta Tags And Other Seo Techniquescollaborating With Other Teams Like Designers And Developers To Align Content With The Company'S Brand. Skills Needed : Social Media | Magazine, Blog
More info about this Content Writer & Editor Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. www.youngdecade.com will provide a salary in the range of 4000 INR to 5000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. www.youngdecade.com expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. www.youngdecade.com expects the candidate to have the following skills: Blog, Magazine, Social media.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1/2, office No:202, 2nd floor, Gracia Heights, Snehlata Ganj, Devi Ahilya Marg, Above HDFC Bank, Indore, M.P., India.
8. What are the timings of this job?
Ans. www.youngdecade.com expects the candidate to work for the following hours: 3 hours a day | Monday to Saturday | Day shift
Related jobs
-
Content Writer
Hello, We are looking for a Technical Content Writer. Please apply accordingly. Job description Ability to write clean, concise, and approachable content. High standards of quality and attention to detail. Make suggestions for updating or improving o...
-
Graphic Designer
Job Title: Graphic Designer (Minimum 6 months of experience) Job Description: We are seeking a creative and talented Graphic Designer to join our dynamic team at Ods Media a leading digital marketing agency. As our Graphic Designer, you will play a c...
-
SEO Content Writer
Full–time Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bon...