Continental Chef

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Margao, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

₹12T–₹14T a monthFull–time
Having Knowledge Of Continental Food, With The Right Presentation Skills. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Commi2, Restaurant Experience

More info about this Continental Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. O Abraco Speciality Caffe & Deli will provide a salary in the range of 12000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. O Abraco Speciality Caffe & Deli expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. O Abraco Speciality Caffe & Deli expects the candidate to have the following skills: Commi2, Restaurant experience.

6. How much experience is required for this job?
Ans. O Abraco Speciality Caffe & Deli expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: O ABRACO Speciality Caffe & Deli,
Behind Hotel Nanutel,
Opp. HDFC Mutual funds,
Margao.

8. What are the timings of this job?
Ans. O Abraco Speciality Caffe & Deli expects the candidate to work for the following hours: Morning or afternoon shift. Once a week off


Company Name: O Abraco Speciality Caffe &amp; Deli

Related jobs

  • Pastry Cook

    Full–time Job Brief The Pastry ensures a successful link between the Chief Pastry and the pastry shop. His/her primary role includes a professional, hands-on approach, which involves: leading, training, and demonstrating exemplary culinary skills and...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 23K

    Verna, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • HEAD CHEF

    Full–time Exp: 8-+ years; Job Description 1) Great cooking skill and attention to detail. 2) Leadership and management skills. 3) Minimum 5 years of experience with Frozen food and Ready to eat Industry. 4) Creating Menu items, recipes and developing...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 25K

    Panaji, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Continental Chef

    ₹12T–₹14T a monthFull–time Having Knowledge Of Continental Food, With The Right Presentation Skills. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Commi2, Restaurant Experience More info about this Continental Chef Job: 1. How much salary can I expect f...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Margao, Goa

    2025/09/21


    Apply Now