Continental cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Guwahati, Assam
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Full Job Description
Job description
Do Not Call Without Reading
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. 3-5 Years Experience Compulsory.
Skills Needed : Veg, Continental, Chinese, Non Veg | North Indian, Head Chef, Desert Coffee-Tea-Juice, South Indian, Commi1, Commi2, Fast Food, Restaurant Experience.
More info about this Cook Job:1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Restaurants will provide a salary in the range of 15000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Restaurants expects the desired candidate to have the following educational requirement: Must Have A IHM Degree.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. Work from office/Restaurant.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, anyone can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Restaurants expects the candidate to have the following skills: Chinese, Coffee-tea-juice, Commi1, Commi2, Continental, Desert, Fast food, Head chef, Non veg, North indian, Restaurant experience, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Restaurants expects the candidate to have 3 - 5 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Barista By Mochalicious, Ulubari, Gs Road, GUWAHATI.
8. What are the timings of this job?
Ans. Restaurants expects the candidate to work in rotational shifts for the following hours: 7 AM - 4 PM | 3 PM-12PM | Monday to Sunday With one weekly off.
+.) Do you provide leave on festivals or satruday/sunday?
Ans. Being in a food industry we do not provide any sat/sunday leave or any festivals leave but we do provide one week off to all employees.Job Types: Full-time, Regular / PermanentSalary: ₹12,000.00 - ₹40,000.00 per month.
Schedule:Rotational shift
Supplemental pay types:Overtime pay
Ability to commute/relocate:Guwahati, Assam: Reliably commute or planning to relocate before starting work (Required)
Education:Bachelor's (Preferred)
Experience:total work: 3 years (Preferred)
Language:English (Preferred)
Hindi (Preferred)
Assamese (Required)
*Speak with the employer* ++1 +387122767
Job Types: Full-time, Regular / Permanent
Salary: ₹15,000.00 - ₹40,000.00 per month
Schedule:
Day shift
Evening shift
Flexible shift
Morning shift
Night shift
Rotational shift
Supplemental pay types:
Overtime pay
Performance bonus
Ability to commute/relocate:
Guwahati, Assam: Reliably commute or planning to relocate before starting work (Required)
Education:
Bachelor's (Preferred)
Experience:
Chef (Preferred)
total work (Preferred)
Speak with the employer
++1 +387122767
Application Deadline: 26/05/2024
Expected Start Date: 01/06/2024
Related jobs
-
Attendant|Food |amp| Beverage
Good English is needed. Job Types: Full-time, Fresher Salary: ?25,000.00 - ?+0,000.00 per month Welcomr kit and laptop will provided to candidate . Schedule:
-
Cafe cook cum executive
You must have experience in cooking South Indian dishes with maintaining highest standard of hygiene and taste. You should be able to manage the running of cafe on daily basis without any support. You should be responsible for billing and cleanliness...
-
Head Chef
We are seeking an experienced Cook to join our dynamic and fast-paced team. As a Cook, you will be responsible for preparing and cooking a wide variety of dishes to the highest standards. You must be passionate about cooking and able to work efficien...