Continental Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Surat, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Preparing, Cooking And Presenting Continental Cuisine, Maintaining Cleanliness And Taste. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Chinese, Tandoor, Non Veg | Restaurant Experience
More info about this Continental Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hot n spice will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hot n spice expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hot n spice expects the candidate to have the following skills: Chinese, Non veg, Restaurant experience, Tandoor.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Hot n spice expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gulzar Avenue, Nr. Causeway, Adajan.
8. What are the timings of this job?
Ans. Hot n spice expects the candidate to work for the following hours: 11:00 am - 11:30pm | Monday to Sunday
Related jobs
-
Fast Food Cook Job
Preparing And Cooking A Wide Range Of Fast Food, Ensuring Customer Satisfaction, Balancing Taste And Quality Food And Providing Best Service. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Fast Food Cook Job Job: 1. How much salary can I exp...
-
Chef
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental, Veg, Non Veg | Head Chef, Commi1, Commi2, Restaurant Experience More info about this Chef Jo...
-
Chinese Cook
Preparing A Wide Range Of Chinese Cuisine, Ensuring The Taste And Quality Of Food And Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Chinese | Restaurant Experience More info about this Chinese Cook Job: 1. How much salary can I ex...