Continental Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Tikampur, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing, Cooking And Presenting Continental Cuisine, Maintaining Cleanliness And Taste. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental, Veg, Non Veg | Head Chef, Coffee-Tea-Juice, Commi1, Bakery, Fast Food, Commi2, Desert, Restaurant Experience

More info about this Continental Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Misigga's cafe bakery will provide a salary in the range of 20000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Misigga's cafe bakery expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Misigga's cafe bakery expects the candidate to have the following skills: Bakery, Coffee-tea-juice, Commi1, Commi2, Continental, Desert, Fast food, Head chef, Non veg, Restaurant experience, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Misigga's cafe bakery expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dera mandi farm road Sultanpur new delhi 122006.

8. What are the timings of this job?
Ans. Misigga's cafe bakery expects the candidate to work for the following hours: 12 AM - +.30PM | Monday to Saturday


Company Name: Misigga's cafe bakery

Related jobs

  • Commis I

    Cook Do you have an appetite for career progression and ready to take your culinary skills to a world-class platform? Take your career to a whole new level with us and join our kitchen team. What is in it for you: 8 offs in a month Employee benefit c...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Commis

    Cook Do you have an appetite for career progression and ready to take your culinary skills to a world-class platform? Take your career to a whole new level with us and join our kitchen team. What is in it for you: 8 offs in a month Employee benefit c...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping Executive

    Job Category Housekeeping & Laundry Location The Westin Gurgaon New Delhi, Number 1 MG Road, Gurgaon, Haryana, India VIEW ON MAP Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Position Type Non-Management Position Summary Inspect guest room...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now