Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Nanakaramguda, Telangana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 21K
- Published on: 2025/09/21
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. Skills Needed : Tandoor | Commi2, Restaurant Experience
More info about this Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Curefoods India PVT limited will provide a salary in the range of 18000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Curefoods India PVT limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Curefoods India PVT limited expects the candidate to have the following skills: Commi2, Restaurant experience, Tandoor.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: interview location chennai.
8. What are the timings of this job?
Ans. Curefoods India PVT limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Chinese Cook
Preparing A Wide Range Of Chinese Cuisine, Ensuring The Taste And Quality Of Food And Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Chinese, Non Veg, Tandoor | South Indian, Fast Food, North Indian, Head Chef
-
South Indian Cook
Preparing A Wide Range Of South Indian Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. South Indian, North Indian, Fast Food, Restaurant Experience | Skills Needed : Tandoor, Non Veg, Veg More info abou...
-
Chef Manager or Chef Kitchen Manager
Chef Manager or Chef Kitchen Manager G Global Recruiters Secunderabad, Telangana Apply on Foundit.in ₹3.6L–₹7.2L a year Full–time responsible for staff training on Safety and Food Safety practices; assist in completing weekly department inventory; cr...