Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Unjampatti, Tamil Nadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. Skills Needed : Veg, Non Veg | North Indian, South Indian, Home Cook Experience
More info about this Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Scrubble Services Pvt Ltd will provide a salary in the range of 17000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Scrubble Services Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Scrubble Services Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Home cook experience, Non veg, North indian, South indian, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: All Areas....
8. What are the timings of this job?
Ans. Scrubble Services Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Immediately Looking for Online Cooking Teacher in|
Want a Cooking Teacher tutor in Avadi, Chennai. I prefer to study using zoom or near meet. The Cooking Teacher should have good communication skills. Willing to take classes any time of the week. 100% Remote Job. Job Location Online Dietary Preferenc...
-
Chef de Partie
POSITION SUMMARY Prepare special meals or substitute items. Regulate temperature of ovens, broilers, grills, and roasters. Pull food from freezer storage to thaw in the refrigerator. Ensure proper portion, arrangement, and food garnish. Maintain food...
-
Immediately Looking for Online Cooking Teacher in|
Apply on coaching Immediately Looking for Online Cooking Teacher in... coaching.com Avadi, Tamil Nadu Apply on coaching + hours ago Part-time Want a Cooking Teacher tutor in Avadi, Chennai. I prefer to study using zoom or near meet. The Cooking Teach...