Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | Home Cook Experience

More info about this Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Gupta paint and hardware will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Gupta paint and hardware expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Gupta paint and hardware expects the candidate to have the following skills: Home cook experience, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Gupta paint and hardware expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gupta paint and hardware near rounak hotel Pinjore.

8. What are the timings of this job?
Ans. Gupta paint and hardware expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Gupta paint and hardware Pinjore, Haryana

Related jobs

  • Cook

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | Home Cook Experience More info about this Cook Job: 1. How much sal...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 23K

    Pinjore, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • North Indian Cook

    Preparing A Wide Range Of North Indian Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | North Indian, Fast Food, Restaurant Experience | Skills Needed : Non Veg, Tand...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | Home Cook Experience More info about this Cook Job: 1. How much sal...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 19K

    Pinjore, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now