Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Madhyapradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Candidate Should Know To Prepare Sandwich, Momos, Chinese, Fast Food, North Indian, Pizza.

More info about this Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Hangout Cafe will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Hangout Cafe expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Hangout Cafe does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 872, Main Road, Khajrana, Indore.

8. What are the timings of this job?
Ans. The Hangout Cafe expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: The Hangout Cafe Kanadiya, Madhya Pradesh

Related jobs

  • Cook

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. North Indian, South Indian, Fast Food | Skills Needed : Tandoor, Chinese, Veg More info about this Cook Job: 1. How much salar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chief Cook

    Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food, South Indian, North Indian, Restaurant Experience, Head Chef, Bakery, Desert | Skills Needed : Veg, Tandoor, Chinese, Contin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Indian Cook

    Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Chinese, Tandoor, Continental | Bakery, Desert, South Indian, Fast ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now