Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Deoghar, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | North Indian, South Indian, Restaurant Experience | Skills Needed : Continental

More info about this Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vaidehi guest house will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vaidehi guest house expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vaidehi guest house expects the candidate to have the following skills: Continental, North indian, Restaurant experience, South indian.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Vaidehi guest house expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Deoghar Jharkhand.

8. What are the timings of this job?
Ans. Vaidehi guest house expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Vaidehi guest house Deoghar

Related jobs

  • Continental Chef

    sauce prepration,steaks, sizzlers,beef steak,chicken steak,etc Job Type: Full-time Salary: From ₹25,000.00 per month Benefits: • Leave encashment Schedule: • Evening shift Ability to commute/relocate: • Coimbatore, Tamil Nadu: Reliably commute or pla...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Bakery Chef

    The bakery chef is expected to take care of production of bakery goods like bread, buns, puffs etc at the shop. Job Type: Full-time Salary: ₹18,000.00 - ₹25,000.00 per month Benefits: • Food provided • Paid time off Schedule: • Evening shift • Mornin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • male chef for a cafe

    it's a new cafe that is going to open next month I need a chef who can prepare coffee tea and some short bites

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now