cook as

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits.

More info about this Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dalmia Residency PG/Hostel will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dalmia Residency PG/Hostel expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dalmia Residency PG/Hostel does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No.-8, Indraprsshth Colony, Ramnagar, sodala, jaipur RJ-302024.

8. What are the timings of this job?
Ans. Dalmia Residency PG/Hostel expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Dalmia Residency PG/Hostel

Related jobs

  • Housekeeping Staff

    Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai. More info about this Housekeeping Staff Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Digitency Society will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sous Chef

    Applications are invited for the post of Sous Chef. With a proven experience in a Sous Chef role. Having sound knowledge of best cooking practices. Qualification:- Bachelor's degree in hotel management/ A culinary school

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • All|Rounder Chef

    Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food.Food And Accommodation Will Be Provide. Commi1, Commi2, Head Chef, Coffee More info about this All-Rounder Chef Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. CHC ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now