Cook Chef
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. Skills Needed : Veg, Chinese, Tandoor | North Indian, South Indian, Restaurant Experience
More info about this Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shivam Spice will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shivam Spice expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shivam Spice expects the candidate to have the following skills: Chinese, North indian, Restaurant experience, South indian, Tandoor, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop no 28 durga shopping centre jvlr jogeshwari east Mumba.
8. What are the timings of this job?
Ans. Shivam Spice expects the candidate to work for the following hours: 1100 am - 11:30pm | Monday to Sunday
Related jobs
-
COMMIS 2
For COMMIS 2(HOZ17556) in Mumbai,India. Hotel NameCompany Description Why work for Accor? We are far more than a worldwide leader. We welcome you as you are and you can find a job and brand that matches your personality. We support you to grow and le...
-
Cook Chef
Fast Food Cook. Fast Food More info about this Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. The Bombay Churros will provide a salary in the range of 12000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, exper...
-
Commis Chef
As the Head Commis at Cinema hall, you will play a key role in ensuring the quality and efficiency of food preparation and service within the cinema. You will supervise kitchen staff, maintain food safety standards, and work closely with management t...