Cook|chef

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Tirupati, Andhra Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness.Fresh Juices,Frozen Foods ,Mojitos. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental | Coffee-Tea-Juice, Restaurant Experience

More info about this Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Tea Bro & Wow Sweets will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2 What are the educational requirements for this job?
Ans. Tea Bro & Wow Sweets expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Tea Bro & Wow Sweets expects the candidate to have the following skills: Coffee-tea-juice, Continental, Restaurant experience.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Tea Bro & Wow Sweets expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: MR PALLI , Tirupathi.

8. What are the timings of this job?
Ans. Tea Bro & Wow Sweets expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - +:00 pm | Monday to Saturday


Company Name: Tea Bro & Wow Sweets

Related jobs

  • Cook|Chef

    Need Vegetarian Master chefs Premium Vegetarian Restaurant in Tirupathi Location is Looking for 1. Two Cooks/Chef - Vegetarian Tiffins and Meals 2. Master Chef/Cook - Vegetarian Sweets and Hots Salary : Rs 30, 000 per month + accomdation and Food Pro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 26K

    Tirupati, Andhra Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chinese cuisine chef

    wanted immediate joiner for Chinese cuisine in a multi cuisine restaurant in vizag salary negotiable

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 28K

    Remote

    2025/09/20


    Apply Now

  • Sous Chef| South Indian Cook| Housekeepers| Stewards |

    Sous Chef - Hotel Management Background, 4-5 years experience and familiar with South Indian Culinary knowledge, ready to work in a Leadership capacity South Indian Cook - Hotel Industry experience 4-5 years and a knowledge of South Indian especially...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 23K

    Kakinada, Andhra Pradesh

    2025/09/20


    Apply Now