Cookk

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Panchkula, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mohini Sweets will provide a salary in the range of 14000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mohini Sweets expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mohini Sweets does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Mohini Sweets expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No.8+, Sector 6, Panchkula, Haryana 134118.

8. What are the timings of this job?
Ans. Mohini Sweets expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Mohini Sweets

Related jobs

  • Accountant

    Responsibilities of candidates include: Manage inbound and outbound customer calls promptly Inform customers about the company's products/services and offers Visit the office and convert new & existing leads. Continuously generating prospective c...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Sunlight Mode, Rohad, Bahadurgarh, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cheff

    Continental chef 12th pass Male candidate Understand English Job Type: Full-time Salary: ₹10,000.00 - ₹15,000.00 per month Schedule: • Day shift • Weekend availability Speak with the employer ++1 +468100477

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Continental Cook

    Greetings from NPS Hospitality Services!* Urgent requirement for a Home Chef with Continental Base Cuisine for Rajokri , gurgaon* Chef should be a be a multicuisine with knowledge of making healthy food. Food and room is provided by the client • Sala...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now