Cookk

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits, Food And Accommodation Will Be Available. Home Cook Experience

More info about this Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Radiance Studio will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Radiance Studio expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Radiance Studio expects the candidate to have the following skills: Home cook experience.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Raja Park Jaipur, Rajasthan 302004.

8. What are the timings of this job?
Ans. Radiance Studio expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Radiance Studio

Related jobs

  • Commi Chef|Jaipur Jaipur

    6 दिन पहले फ़ुल-टाइम Vivanta By Taj is hiring candidates for Commi Chef job in Trilokpuri with an experience of 1 year(s). Candidate would be responsible for prepping meals by weighing and mixing ingredients, cooking meals, checking ingredients, and g...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • COMMIS CHEF| INDIAN

    4 दिन पहले फ़ुल-टाइम Summary You will be responsible to provide an excellent and consistent level of service to your customers. The Commis Chef is responsible to prepare a consistent, high quality food product and ensure courteous, professional, effic...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 29K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook|chef helper |assistant cook|

    6 दिन पहले फ़ुल-टाइम Sapphire inn hotel, Mansarovar, Jaipur- helper cook needed- good salary, accommodation, meals and stay included. Job Type: Full-time Schedule: • Day shift • Morning shift • Rotational shift Experience: • total work: 1 year (Prefer...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now