Counter Billing

  • Category: Bank Jobs
  • Location: Bihar, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Customers Ko Attend Karna. Show Product To Customers. Billing. Preferred Experience In : Home Appliances | Food Chain, Apparel

More info about this Counter Billing Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. S Mini Mart will provide a salary in the range of 5000 INR to 7000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. S Mini Mart expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. S Mini Mart expects the candidate to have the following skills: Apparel, Food chain, Home appliances.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: S Mini Mart, Paswan Chawk, Near Shiv Hanuman Mandir, Kabirchak, Darbhanga, Bihar, 31+04.

8. What are the timings of this job?
Ans. S Mini Mart expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: S Mini Mart

Related jobs

  • Counter Billing

    Customers Ko Attend Karna. Show Product To Customers. Billing. Preferred Experience In : Home Appliances | Food Chain, Apparel More info about this Counter Billing Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. S Mini Mart will provide a sa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 32K

    Bihar, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Agri|HGH|Sales Officer

    Group Company: HDFC Bank Designation: Retail Agri-HGH-Sales Officer Position description: To penetrate assigned villages/region with Retail Liability, Retail Asset & Insurance products and attain planned business numbers for Cross-sell products. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • cbg|cb rm

    The Relationship Manager is responsible for the achievement of the budgeted targets by sourcing NTB business through channels/self-sourcing and customer relationship management. The Job holder also coordinates post sanction formalities such as, disbu...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now