Counter Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Margao, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.

More info about this Counter Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ladder HR Solutions will provide a salary in the range of 10000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ladder HR Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ladder HR Solutions does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: sivasagar,SMART BAZAR.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ladder HR Solutions expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Ladder HR Solutions

Related jobs

  • Area Sales Manager | Goa |Milk Sales |amp| Product Sales|

    Dodla Dairy Limited is a Public Limited Company having its Head Quarters is at Hyderabad City of Telangana State, India. The company is established by a well-known family from Nellore district of Andhra Pradesh in the year 1++8. The company procures,...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Remote

    2025/09/20


    Apply Now

  • Area Sales Manager | Goa |Milk Sales |amp| Product Sales|

    Dodla Dairy Limited is a Public Limited Company having its Head Quarters is at Hyderabad City of Telangana State, India. The company is established by a well-known family from Nellore district of Andhra Pradesh in the year 1++8. The company procures,...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Panaji, Goa

    2025/09/20


    Apply Now

  • Sales Executive

    You will be responsible to assist with the efficient running of the department in line with Hyatt International's Corporate Strategies and brand standards, whilst meeting employee, guest and owner expectations. Maximise sales and achieve pre-determin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/20


    Apply Now