Counter Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Packing And Unpacking Goods. Footwear

More info about this Counter Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. MAFCO will provide a salary in the range of 8000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. MAFCO expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. MAFCO expects the candidate to have the following skills: Footwear.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 8/8 stringer st, parrys, chennai.

8. What are the timings of this job?
Ans. MAFCO expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 8.30 PM | Monday to Saturday


Company Name: MAFCO Tamil Nadu

Related jobs

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Jewellery Salesman

    • Handle walk-in customers & understand their needs • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services • Maintain sales targets • It is a Full Time Retail / Counter Sales job for candidates with 1 - 6+ years Experience of...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 20K

    Chennai, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Store Helper

    PREMIUM SUPER MARKET STORE , FMCG FULL TIME SINGLE SHIFT, STORE ASSISTANT WORK LIKE STORE GOODS ARRANGEMENTS , GOODS DISPATCH WORK, GOODS DELIVERY WORK , DUNZO ORDERS PICKUP and ALL STORE HELPING WORKS More about this Store Helper job J K Enterprises...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Chennai, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now