Counter Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Taleigao, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.

More info about this Counter Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. JR and Company will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. JR and Company expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. JR and Company does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No 3 Gurudutt Building Dada Vaidya Road Panjim Goa 403206.

8. What are the timings of this job?
Ans. JR and Company expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: JR and Company

Related jobs

  • Counter Sales Executive

    Require Presentable & Smart Counter Sales Executive for a leading Skin Care Brand having Multiple Outlets in Goa. The Current opening is for our Siolim Outlet at Thalassa. The candidate need to have very good communication skills, willing to work...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Associate

    • Present, promote and sell products/services using solid arguments to existing and prospective customers • Perform cost-benefit and needs analysis of existing/potential customers to meet their needs • Establish, develop and maintain positive busines...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Sales Manager

    The Senior Sales Manager leads and manages all sales operations and oversees activities of the junior sales management team. The key objective of the Senior Sales Manager is to grow incremental and new sales for the business while simultaneously redu...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now