Counter Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Unjampatti, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.

More info about this Counter Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Milanjyothi Garden will provide a salary in the range of 10000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Milanjyothi Garden expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Milanjyothi Garden does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No.84/1, Pondy Bazaar, Opp To Rathna Stores, T Nagar, Chennai-625531.

8. What are the timings of this job?
Ans. Milanjyothi Garden expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Milanjyothi Garden

Related jobs

  • Showroom Manager

    Full Job Description Knowledge of Tally is must. Must be a Graduate preferably Accounting & Commerce background. Should have the ability to manage the brand store independently. Focuss on providing excellent customer support. Highly responsible f...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter sales Representative

    Full Job Description Handling customer service Maintain good relationship with customer Sell out capacity Job Type: Full-time Salary: From ₹14,000.00 per month Benefits: Provident Fund Schedule: Day shift Supplemental pay types: Performance bonus Abi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Sales Assistant

    Full Job Description Education Quality Minimum 8th Pass Retail Counter Sales Assistant Picking & Binning the Parts Despatch the Parts to Customer Job Types: Full-time, Regular / Permanent, Fresher Salary: From ₹13,000.00 per month Benefits: Food ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now