Counter Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Food Chain

More info about this Counter Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ladder HR Solutions will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ladder HR Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ladder HR Solutions expects the candidate to have the following skills: Food chain.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: opposite DG mart, Bicholim, Goa NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ladder HR Solutions expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Ladder HR Solutions Bicholim, Goa

Related jobs

  • Restaurant Manager

    Responsible For Training Staff, Solving Customer Queries, Ensuring Food Quality And Taste. Working As A Kitchen And Service Head. More Than 2 Years Experience Compulsory. More info about this Restaurant Manager Job: 1. How much salary can I expect fo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Morjim, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Support Executive

    • Responsible for handling Sales enquiries. • Processing Performa Invoice, check all Open Proforma Invoice and follow up with clients • Order Processing, Confirmation, Tracking and Dispatch. • Providing updates regarding order status & payment st...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Customer Relations Executive

    About the role: As a Customer Relations Executive at BLive, you will be responsible for driving online sales for our EV Tours. You will respond to and make phone calls, answer website chats and emails, drive online sales from OTA's and build a strong...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now