Counter Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Jhajjar, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.

More info about this Counter Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. vs enterprise will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. vs enterprise expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. vs enterprise does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: company showroom exclusive.

8. What are the timings of this job?
Ans. vs enterprise expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: vs enterprise Jhajjar, Haryana

Related jobs

  • Field Sales Executive

    Field Sales Executive 2coms Location: Delhi NCR (110053) - Salary: arijit b@2comscom Type: Permanent Main Industry: Job ID: 127700514Company: 2coms Posted On: 10 June 2024 Job Title: Freelance Field Sales Executive Location: Delhi/Gurgaon/Noida, Indi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Store Supervisor

    • Handle walk-in customers & understand their needs • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services • Maintain sales targets Designation- Store Supervisor/ Assistant Supervisor Overseeing the daily operations of a stor...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    The candidates already worked in Hotel Industry will be preferred. The candidate for this position will excel at creating and closing new opportunities. By using a consultative approach to selling, this person will use their expertise to identify and...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Gurugram, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now