Counter Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Food Chain

More info about this Counter Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ladder HR Solutions will provide a salary in the range of 10000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ladder HR Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ladder HR Solutions expects the candidate to have the following skills: Food chain.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vasco, Vaddem, Mormugao, Goa 403803.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ladder HR Solutions expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Ladder HR Solutions Mormugao, Goa

Related jobs

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Food Chain More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ladder HR Solutions will provide a salary in the range of 10000 INR to ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Territory Sales Manager

    Full Job Description Responsibilities :- ⦁ Market Mapping ⦁ To understand the business and analyze the market by collecting the basic information. ⦁ To map the market to understand the territory population, number of retailers, brand presence, produc...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Deck Officer

    Deck officers or mates perform the watch duties on board vessels like determining the course and speed, manoeuvring to avoid hazards, and continuously monitoring the vessels position using charts and navigational aids. They maintain logs and other re...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now