Counter Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Lucknow, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.

More info about this Counter Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ladder HR Solutions will provide a salary in the range of 11000 INR to 12500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ladder HR Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ladder HR Solutions does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: ksm plaza, 826, 1st floor, opp rs hero motor, near awadh hospital, Muslim Nagar, Alambagh, Lucknow, Uttar Pradesh 226005.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ladder HR Solutions expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Ladder HR Solutions

Related jobs

  • Sales Executive for Delhi for telecom Co

    Description: Responsible for meeting sales target through the Assigned Projects Role Description Sell company products / services to targeted customers in the assigned area of the branch Attend all enquiry calls with in TAT Generating Own leads by wa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales

    Greeting customers as and when they enter the store. Understanding the customers' requirements and specifications. Providing the customers with solutions instantly. Solving all the customer's complaints and issues about the product. Making sure the c...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Sales Associate

    Job description Managing, training, and providing overall guidance to the sales team of an assigned territory. Setting reasonable sales targets to be achieved by the sales team. Monitoring the performance of the sales team and motivating members to m...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now