Counter Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Food Chain

More info about this Counter Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mast Banarasi Paan will provide a salary in the range of 12000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mast Banarasi Paan expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mast Banarasi Paan expects the candidate to have the following skills: Food chain.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SHOP NO.3 PANCHAM PENTAGON, VITTHAL MARG, CHANDKHEDA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Mast Banarasi Paan expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Mast Banarasi Paan

Related jobs

  • Counter Sales Associate with a Retail company

    Generating revenue for the team through demonstration of our product in store and by closing sales deals either over the phone or face to face. The candidates will get a chance to work with cutting edge technology that makes kids reduce their screen ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales| Ahmedabad

    urgent hiring for Female Sales Executive, who has to handle customer, generate bill, handling cash counter, etc. work as a. freshers can also apply, for more details contact on mentioned number.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales Executives

    Job Description Salesman Reports To U About us We welcome you to Pintoo Garments. We look forward to the opportunity to work with you and want you to know that we recognize our team mates as our most valuable resource. Our continued success in provid...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 17K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now