Counter Sales
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Noida, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.
More info about this Counter Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. JUS'Jumpin" will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. JUS'Jumpin" expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. JUS'Jumpin" does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: GIP mall Noida sector - 38.
8. What are the timings of this job?
Ans. JUS'Jumpin" expects the candidate to work for the following hours: 11:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Business Development Manager | Banking | DELHI NCR Noida
Role : Business Development Manager / Relationship Manager / Sales Manager > Salary : 4.5 LPA > Location : Gurgaon , Noida , Delhi > Experience : Min. 06 months in Banking / Insurance/ BFSI / Fintech / NBFC > Skills Required : Business De...
-
hiring for boys |amp| girls for shopping mall Noida
QUALIFICATION REQUIRED 8th, 10th, 12th, Ba, ma pass candidates. 3D job profile cash counter, storekeeper, supervisor, data intry operator etc. Salary pkg -16500/- to 25000/- + inc+ cab fresher and experience can also apply. Same day selection and joi...
-
Clothes Sales Retail Dhir Khera| Uttar Pradesh
Responsible For Greeting Customers And Selling Clothes, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments