Counter Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Secunderabad, Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.

More info about this Counter Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. MANA INTI VINDHU will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. MANA INTI VINDHU expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. MANA INTI VINDHU does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gallada towers Begumpet, Hyderabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. MANA INTI VINDHU expects the candidate to work for the following hours: 11:30 AM - 10:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: MANA INTI VINDHU

Related jobs

  • Store Manager

    About Nivara Welcome to Nivara - Where Dreams Sparkle! We're reimagining the future of luxury with our sustainable approach to diamond jewelry, and we're looking for visionaries to join our founding team. At Nivara, we believe in crafting brilliance ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 26K

    Hyderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Trainer

    1-Sales Trainer Job Timings: +:30Am To 6:30Pmexperience: 4 To 15 Years Salary: 20K To 40Kjob Location: Prakash Nagar, Metro Station, Begumpet Regards, Vyjanthi Mala+154+7+374. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Soft Skills, Corporate, Aptitud...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More Than 2 Years Experience Compulsory. More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sunrise Valves and Fire Systems will prov...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Hyderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now