Counter Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.

More info about this Counter Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Om Sai Manpower Services Pvt Ltd will provide a salary in the range of 12500 INR to 13800 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Om Sai Manpower Services Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Om Sai Manpower Services Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: PCMC & Pune.

8. What are the timings of this job?
Ans. Om Sai Manpower Services Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Om Sai Manpower Services Pvt Ltd

Related jobs

  • Area Sales Manager

    To manage key customer relationship for north area, boosting secondary sales and increasing direct business relationship for Institutional/HoReCa Business. Identifying core B2B opportunities to grow B2B footprints. North area is the high contributing...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Business Leads Generate Karna, Customers Se Interact Karna. Architect Visit, Builder Visit Work. More Than 2 Years Experience Compulsory. More info about this Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. FEROKOLL INDIA PRI...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 31K

    Khed Shivapur, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Sales Executive

    Salesperson - LegalTech (Work from Office) at Legalbook.ioLocation: Pune, IndiaAbout Us: Legalbook.io is revolutionizing the legal industry by merging law and technology to offer AI-driven contract review and management solutions. Our platform serves...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now