Counter Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Navi Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.

More info about this Counter Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vishvakarmaa facility servicess will provide a salary in the range of 15500 INR to 18500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vishvakarmaa facility servicess expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vishvakarmaa facility servicess does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near Inorbit Mall Vashi Station.

8. What are the timings of this job?
Ans. Vishvakarmaa facility servicess expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Vishvakarmaa facility servicess

Related jobs

  • Counter Sales Executive

    We are seeking a Counter Sales Executive- Mumbai to join our team! You will resolve customer questions and offer solutions to drive company revenue. Responsibilities: Present and sell company products and services to new and existing customers Prospe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 30K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Officer

    **AIM MULTISKILLS JOBS PVT. LTD..**: • *EXP REQUIRED: 1-5 YEARS**: Sales Officer • *COURIER,TRANSPOTATION,FREIGHT,WAREHOUSE**: • *MAHARASHTRA**: • *1 - 5 LAKHS

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Manager

    Overseeing merchant accounts, obligations incorporates essential deals, Group the executives: to guarantee ideal conveyance and fulfillment. Channel and vendor the executives exercises going from essential deals to monetary issues/administration issu...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now