Counter Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Surat, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Preferred Experience In : Clothes | Garment, Apparel

More info about this Counter Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Fabrika16 will provide a salary in the range of 12000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Fabrika16 expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Fabrika16 expects the candidate to have the following skills: Apparel, Clothes, Garment.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Fabrika16 expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ahmedabad
S g highway
Gujarat.

8. What are the timings of this job?
Ans. Fabrika16 expects the candidate to work for the following hours: 10:30 am - 10:00pm | Monday to Sunday


Company Name: Fabrika16

Related jobs

  • Bdm| Retail Sales

    **AIM MULTISKILLS JOBS PVT. LTD..**: • *EXP REQUIRED: 1-5 YEARS**: Excellent Communication skills • *RETAIL,WHOLESALE**: • *AHMADABAD**: • *3 - 4 LAKHS**:

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • IT Sales Manager

    Job Title: BDM Required Experience: 03 to 5+ Years The ideal candidate will lead initiatives to generate and engage with business partners to build new business for the company. This candidate will be focused and have strong communication skills. The...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Experience : 0 to 2 years Salary : 12k to 20k Qualification : Graduation/Post Gaduation ,

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now